Meld u aan!

Op 20 juni aanstaande wordt Melkers van Morgen georganiseerd op proefboerderij de Marke in Hengelo. Melkers van Morgen is dé demodag voor (ruw)voerteelt. Het evenement zit bovenop de actualiteit en vertaalt innovaties en nieuwe inzichten direct door naar praktische waarde voor het boerenbedrijf. Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers zal ook op deze dag aanwezig zijn. U bent van harte uitgenodigd!

U mag een boeiend en gevarieerd programma verwachten met tal van interactieve workshops en velddemonstraties. De thema’s die aan de orde komen zijn dit jaar bodem, gras, mais, vanggewas, akkerbouwmatig ruwvoer en krachtvoer, GLB biodiversiteit en precisielandbouw.

Spuitlicentie
Tijdens Melkers van Morgen heeft u de mogelijkheid om uw gewasbeschermingslicentie (module Teelt) te verlengen.

Programma en aanmelden
U kunt kiezen uit twee rondes; de ochtendronde start om 09.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur. De middagronde start om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur met lunch. De locatie is proefboerderij de Marke (Roessinkweg 2, Hengelo, Gelderland).

U kunt u hier aanmelden. Aanmelding is verplicht in verband met de mogelijkheid tot verlengen van de spuitlicentie.

Verdere informatie over de dag en over de thema’s volgt nog. Houd hiervoor de berichtgeving op www.vruchtbarekringloopachterhoek.nl/melkersvanmorgen in de gaten en onze Praktijkflits.

Wij zien u graag op 20 juni!

2019-05-21T15:35:25+02:00

Melkers van Morgen: demodag voor (ruw)voerteelt

Melkers van Morgen is terug van weggeweest. Op 20 juni as. wordt de kennisdeel-dag voor melkveehouders weer georganiseerd op de Marke in Hengelo. Zwier van de Vegte legt uit waar het deze dag om draait. “Melkers van Morgen is dé demodag voor (ruw)voerteelt en daagt ondernemers uit om na te denken over hun toekomstige bedrijfsvoering.”