Net als voorgaande jaren worden dit jaar de resultaten van de KringloopWijzer tijdens de tweede studiegroep bijeenkomst besproken. Lever daarom vóór 1 februari uw KringloopWijzer aan bij uw studiegroep begeleider. Hij verzamelt de KringloopWijzers van alle deelnemers in uw groep. Deze worden vervolgens verstuurd naar experts van Wageningen UR voor een uitgebreide analyse. Dit jaar vragen we u ook de dashboardfunctie aan te zetten.

De KringloopWijzer moet in de Centrale Database van ZuivelNL worden ingevuld via www.mijnkringloopwijzer.nl. Voor het maken van de overzichten en een analyse van de resultaten van alle deelnemers is een goed ingevulde KringloopWijzer nodig. In de Centrale Database komen namelijk niet automatisch alle gegevens binnen.

Invullen en versturen
Verstuur de gegevens op de website via het menu “Rapportage → Mail KringloopWijzer”. Vul dan het mailadres van uw studiegroep-begeleider in.

Heel belangrijk is een correcte invoer van het aangekochte ruwvoer. Probeer dit zo goed mogelijk te schatten of te berekenen. Het heeft een grote invloed op de resultaten van bodem in de KringloopWijzer. Het gebruik van de KringloopWijzer als managementtool kan alleen als de invoer goed is. Om de invoer te controleren is er de mogelijkheid om signaleringen weer te geven. Dat kan via het menu “Rapportage → Signaleringen”. Pas indien nodig de invoer aan.

Veel succes met het invullen van de KringloopWijzer als u dit nog niet gedaan heeft. We zijn benieuwd naar de resultaten!

Met vriendelijke groet,
Het VKA-projectteam