Doe mee met de Valentijnsactie ‘Let’s date!’

//Doe mee met de Valentijnsactie ‘Let’s date!’

Doe mee met de Valentijnsactie ‘Let’s date!’

img-20180213-wa0001

Het initiatief ‘Boeren van Nederland’ zet een speciale Valentijnsactie op voor boeren om de verbinding te zoeken met de samenleving. Deze actie is een mooie kans voor u als VKA-deelnemer om het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld uw buurman, burgermeester of de natuurbeheerder! Maak op Valentijnsdag  2018 een ‘date’ met iemand uit de samenleving die u als boer graag wilt ontmoeten. Ga op uw date bijvoorbeeld in gesprek over uw deelname aan VKA en welke stappen u onderneemt om te werken aan een duurzame sector. Doe dat positief, stel vragen en maak een echte verbinding. 
Uitnodiging

Melkveehoudster en LTO-bestuurslid Conny van den Top (#happyfarmlife) heeft voor deze actie een speciaal Valentijnsfilmpje  gemaakt, waarmee u uw maatschappelijke partner kunt uitnodigen via de mail, app of sociale media. U vindt het filmpje hier.

Hoe werkt het?

 • Kies als boer iemand met wie u in gesprek wilt: uw buurman, de slager, de natuurbeheerder, burgemeester, sportheld, directeur natuurmonumenten, tweede Kamerlid etc. Maak uw eigen keuze.
 • Uitnodiging: stuur op Valentijnsdag (14 februari) het filmpje met een persoonlijke uitnodiging. Dit kan per app, mail of via de sociale media. Wacht op reactie en maak een date.
 • Ga in gesprek: zoek een geschikte ‘keukentafel’
 • Communiceer over uw date: maak een foto, zet het op facebook/Twitter/Instagram, maak een filmpje of een kort artikel. Deel dit op je eigen sociale kanalen met de juiste # ‘s, bij wederzijds goedkeuren natuurlijk.
 • Reactie naar Boeren van Nederland en Vruchtbare Kringloop Achterhoek: stuur een korte reactie met uw ervaring naar Boeren van Nederland (boerenvannederland@gmail.com) en Vruchtbare Kringloop Achterhoek (achterhoek@vruchtbarekringloop.nl).

Tip: gebruik voor social media de volgende hashtags:

 1. #makeadate
 2. #boerenvanNL
 3. #boerendate
 4. #makeafarmdate
 5. #boerenvalentijnsdate
 6. #valentijnsdate
 7. #valentijn

Geef het door aan uw collega-boeren, hoe meer boeren meedoen, hoe meer dates! We wensen u een mooie Valentijnsdag met veel nieuwe verbindingen! We zijn benieuwd naar uw ervaringen.

2018-02-27T17:30:01+00:00